Huidtherapie-wiki:Algemeen voorbehoud

Uit Huidtherapie-wiki
Ga naar: navigatie, zoeken


Uitroepteken.png   Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen

Deze wiki wordt uiteindelijk geschreven door leden. Hoewel vrijwel iedereen die deelneemt ernstig probeert correcte informatie te verstrekken kan er wat dat betreft geen garantie gegeven worden.

Overleg.png   Ziet u een onjuistheid?

Als u meent een fout te bespeuren, staat het u vrij om een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij iedere pagina hoort. We willen u ook van harte aanmoedigen dit te doen.

Heckert GNU white.png   Auteursrecht teksten

Al het tekstuele materiaal op Huidtherapie-wiki.nl blijft van de Auteur. De auteur geeft toestemming aan Huidtherapie-wiki.nl op het moment dat de hij/zij de teksten naar de redeactie stuurd. De teksten mag gedupliceerd worden op de wiki zelf. Wilt u daarbuiten de teksten gebruiken dan dient u hiervoor aanvraag te doen bij Huidtherapie-wiki.nl of bij de auteur zelf. Indien u een stuk ziet dat is overgenomen van elders, zonder toestemming van de auteursrechthebbende, meld het dan in de overleg pagina.

Copyright.png   Auteursrecht afbeeldingen, audio, video en andere media

Voor de afbeeldingen, audio, video en andere media op Huidtherapie-wiki.nl gelden de zelfde regels als voor de teksten. De auteur blijft altijd een rechthebbende maar geeft automatisch toestemming aan Huidtherapie-wiki.nl om te dupliceren/verspreiden van deze gegevens op het moment dat dit aan Huidtherapie-wiki.nl wordt aangeboden. Indien u een stuk ziet dat is overgenomen van elders, zonder toestemming van de auteursrechthebbende, meld het dan in de overleg pagina.