Hoofdpagina

Uit Huidtherapie-wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom bij Huidtherapie-wiki.nl,
De wiki voor huidtherapie.

Huidtherapie-wiki.nl is gemaakt voor huidtherapeuten. Deze wiki is vanaf 1 juni 2012 beschikbaar en bevat informatie over het starten van een praktijk en is gebaseerd op de "startersgids voor de ondernemende huidtherapeut" die voorheen jaarlijks uitgebracht werd. Deze gids is nu in deze wiki opgenomen. Gaandeweg dit jaar wordt de wiki gevuld met vakinhoudelijke artikelen die voortkomen uit de vakdiscussie binnen het softwareprogramma Skin@min voor huidtherapeuten. In deze wiki komen artikelen te staan die:

  • gebaseerd zijn op vragen waar huidtherapeuten mee te maken krijgen en waarop geen standaard antwoord te geven is.
  • ingaan op nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied van huidtherapie

Verder ziet u rechtsboven de categorieën die eveneens gevuld zullen worden met relevante inhoud voor huidtherapeuten.


Redactioneel

Wij - Novict - hebben als doel deze wiki actueel te houden en dragen zorg voor de inhoud. Dat wil niet zeggen dat wij de inhoud maken, maar zorgen dat er goede inhoud komt. Dat doen wij door huidtherapeuten met specifiek kennis te benaderen en vragen een artikel te schrijven over een bepaald onderwerp.
U kunt met ons contact opnemen wanneer u als huidtherapeut een artikel wenst aan te leveren, of een onderwerp weet waar een artikel over zou moeten gaan. In dat laatste geval zoeken wij dan uit wie een dergelijk artikel zou kunnen schrijven.
Een artikel schrijven kan 15 accreditatiepunten opleveren. Wij hebben van de stichting ADAP hiervoor de criteria gekregen.

Een abonnement nemen

Neem een abonnement wanneer u de laatste actuele vakinhoudelijke informatie niet wil missen.

De informatie bevat de categorieën:

  • Aandoening en behandeling: bijzondere aandoeningen en de behandeling daarvan
  • Zorgverzekeraars: wat vergoeden zij wel en wat niet?
  • Bedrijfsvoering
  • Kwaliteit
Een abonnement is het eerste jaar nog kosteloos. Na deze gratis periode verloopt het abonnement en wordt u gevraagd of u interesse heeft in een jaarabonnement (€ 12,--)

Abonnement nemen